Wereldwinkel Voorburg

Midden in het historische centrum, tegenover het Wielemakersslop, bevindt zich de wereldwinkel van Voorburg. Een mooi oud pand waar we sinds de verhuizing in oktober 2018 gevestigd zijn.

Bereikbaarheid

Met de auto
Wanneer u van de snelweg (A12) komt, neemt u afslag 4 richting Voorburg, waarna u direct de Parkweg oprijdt. Voorbij de kerk gaat u bij het stoplicht rechtsaf en dan linksaf het Oosteinde op, waar u kunt parkeren. Teruglopend richting centrum door de Herenstraat, vindt u de winkel op nummer 38.

Met het OV
Wanneer u de stoptrein naar Voorburg neemt, kunt u zo vanaf het station het centrum inlopen. Ook bussen 23, 45 en 46 stoppen vlakbij onze winkel. U moet dan uitstappen bij de halte 'Laan van Heldenburg'.

Wereldwinkel Leidschendam

Sinds 2 oktober 2019 is de wereldwinkel weer heropend in Weigelia 16 in het nieuwe Leidsenhage, helaas soms nog met bouwlast voor de deur. 

Bereikbaarheid

Met de auto
Vanaf de N44 of de A4 rijdt u gemakkelijk de N14 op, waarna u op een gegeven moment af kunt slaan naar de Heuvelweg of de Noordsingel. Beide wegen leiden naar een van de ruime parkeerplaatsen van het winkelcentrum.

Met het OV
Het winkelcentrum is ook te bereiken met Randstadrail 2 (rijdt via Den Haag Centraal en Laan van NOI), tram 6 (rijdt vanaf het Leyenburg via Den Haag Centraal en Den Haag Mariahoeve) en Randstadrail 19 (rijdt van Delft naar het MCH Antoniushove). U stap dan uit bij halte 'Weigelia' (19) of 'Leidsenhage' (2, 6 en 19). 

ANBI

Algemeen Nut Beogende instellingen (ANBI's) kunnen gebruikmaken van bepaalde belastingvoordelen bij erven, schenken en de energiebelasting. De stichting wereldwinkels Leidschendam en Voorburg heeft ANBI status. Het ANBI document voor onze stichting kunt U vinden op de site van Wereldwinkels Nederland 

Wereldwinkel Voorburg

Herenstraat 38
2271 CH Voorburg
070 - 3000901

N.B. Vanwege de Coronamaatregelen heeft de Wereldwinkel Voorburg gewijzigde openingstijden.

Wij zijn tot nader bericht open van woensdag t/m zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur.

 

Wereldwinkel Leidschendam

Winkelcentrum Leidsenhage
Weigelia 16 (Tussen de Oranje Naald en de BCC)
2262 AB Leidschendam
070 – 3279410

Openingstijden

N.B. Vanwege de Coronamaatregelen heeft de Wereldwinkel Leidschendam gewijzigde openingstijden.

Wij zijn tot nader bericht als volgt open:

Maandag 13:00 tot 17:00, Dinsdag t/m Zaterdag 11:00 tot 17:00, Zondag gesloten